Tableta Samsung Galaxy Tab S2 9.7 , 2016  T813, Procesor Octa-Core 1.8GHz / 1.4GHz, Super Amoled Capacitive touchscreen 9.7inch, 3GB RAM, 32GB, 8MP, Wi-Fi, Android , Negru  « samsung « tableta

1 599.99 lei
Brand:  Samsung
 Disponibilitate: In stoc
Vandut de: evomag.ro

Detalii Tableta Samsung Galaxy Tab S2 9.7 , 2016  T813, Procesor Octa-Core 1.8GHz / 1.4GHz, Super Amoled Capacitive touchscreen 9.7inch, 3GB RAM, 32GB, 8MP, Wi-Fi, Android , Negru , din categoria tableta, samsung

Excepțional de ușor și de subțire Bucurați-vă de o flexibilitate mai mare ca oricând, cu Galaxy Tab S2. Utilizați acest dispozitiv remarcabil de suplu și de ușor pentru a lua cu voi eBookurile, fotografiile, videoclipurile și fișierele de lucru, oriunde ați merge..

Productivitate sporită Cele 4 avantaje ale Galaxy Tab S2: Ecranul cu raport de contrast 3 vă oferă un mediu ideal pentru efectuarea activităților de birou..

Utilizați tastatura Book Cover de la Galaxy Tab S2, o experiență asemănătoare unui desktop de PC, foarte convenabilă atunci când trebuie să lucrați cu mai multe documente..

* Disponibilitatea programelor MS Office depinde de fiecare regiune Imagini mai clare și mai luminoase Camera de 8 MP a modelului Galaxy Tab S2 și obiectivul cu apertură de f/1.9 vă permit să creați fotografii și videoclipuri mai clare și mai luminoase ca oricând, chiar și când este puțină lumină..

Vedeți-vă fotografiile și videoclipurile cu o claritate superbă, pe ecranul Super AMOLED mare al dispozitivului..

Pe mytools.ro incercam sa va oferim informatiile de care aveti nevoie despre
tableta, samsung.

Multitasking fluid Faceți mai multe lucruri în același timp cu Galaxy Tab S2. Urmăriți filme HD în timp ce răsfoiți o revistă digitală sau un e-book sau navigați pe web..

Rulați mai multe aplicații în modul ecran scindat sau în ferestre pop-up glisabile..

Securitatea amprentelor Obțineți o securitate sporită cu ajutorul funcționalității convenabile și precise de scanare a amprentelor digitale..

Activați blocarea prin amprentă apăsând butonul de pornire..

Utilizați verificarea amprentelor pentru a restricționa sau a permite accesul la browserul web, la modul de blocare a ecranului și la contul Samsung..

.