Tableta Lenovo Yoga Tab 3 YT3-850F, Procesor Quad-core 1.3 Ghz Cortex A7, LED-backlit IPS Capacitive touchscreen 8.0inch, 2GB RAM, 16GB Flash, 8MP, Wi-Fi, Android , Negru  « lenovo « tableta

599.00 lei 5%
629.00 lei
Brand:  Lenovo
 Disponibilitate: In stoc
Vandut de: evomag.ro

Detalii Tableta Lenovo Yoga Tab 3 YT3-850F, Procesor Quad-core 1.3 Ghz Cortex A7, LED-backlit IPS Capacitive touchscreen 8.0inch, 2GB RAM, 16GB Flash, 8MP, Wi-Fi, Android , Negru , din categoria tableta, lenovo

Lenovo Yoga Tab 3 cu ecran HD 8.0inch, tehnologie AnyPEN si acces internet Wi-Fi, va ofera mai multe moduri de a face ceea ce doriti, mai ales cand tableta sta agatata pe perete..

AnyPEN Technology - permite folosirea oricarui pix, creion, obiect ascutit, pentru a scrie de mana sau pentru a desena schite grafice direct pe ecranul digital..

Modifica distributia greutatii pentru o utilizare mai buna in toate cele 4 moduri..

Stabila in modul suport..

Confortabila in modul tinut in mana..

Echilibrata in modul inclinat..

Utila fara griji in modul suspendat..

Suport kickstand imbunatatit - Se deschide pentru a permite tabletei sa stea nesprijinita si se roteste cu aproape 180°, pentru a putea agata tableta oriunde! Bateria tine dublu decat o tableta standard, 6200mAh inseamna pana la 20 ore de folosire continua..

Cilindrul cu baterii al modelului YOGA Tab 3 permite o priza mai ergonomica si o autonomie impresionanta a bateriei, astfel ca va puteti folosi tableta cu mai multa libertate ca oricand..

Pe mytools.ro incercam sa va oferim informatiile de care aveti nevoie despre
tableta, lenovo.

Boxe..

2 difuzoare frontale cu Dolby Atmos® pentru o claritate mai buna si un sonor performant..

Un nou mod de a iesi in evidenta - Vizionati in timp ce gatiti, urmariti retelele sociale in timp ce mancati sau ascultati in timp ce faceti miscare..

Suportul imbunatatit sustine tableta Lenovo YOGA, astfel incat sa puteti face mai mult din ceea ce doriti..

Afundati-va in cel mai nou serial..

Orice ati viziona, modelul Lenovo YOGA Tab 3 asigura o experienta similara cinematografului, cu ecranul sau mare si sunetul surround bogat care umple camera..

Wireless Display - Tableta este Miracast compatibil si-o poti conecta direct la televizor sau orice ecran extern fara fire! Televizorul trebuie sa suporte conexiunea Miracast sau conectati un adaptor Miracast la TV..

Nou! Receptorul GPS independent, va permite sa navigati gratuit pe harti ghidat doar de sateliti, fara a folosi cartela SIM si trafic de internet, astfel oriunde v-ati duce in lume, tableta va functiona ca un GPS dedicat, oferind pana la 10 ore de functionare independenta..

Busola magnetica, permite stabilirea directiilor spre polii magnetici ai Pamantului, Polul Nord, Polul Sud si directiile intermediare..

Spre deosebire de busola digitala realizata software, busola magnetica este un instrument si prezinta acuratete in stabilirea directiei, independent de internet sau GPS..

Busola magnetica ajuta si sistemul GPS oferind navigatie cu precizie maxima in orice moment..

.