Tableta Asus ZenPad Z380KNL, Procesor Quad-Core 1.2GHz, IPS Capacitive touchscreen 8inch, 2GB RAM, 16GB Flash, 5MP, 4G, Wi-Fi, Android , Dark Grey  « asus « tableta

831.99 lei 0.12%
832.98 lei
Brand:  ASUS
 Disponibilitate: In stoc
Vandut de: evomag.ro

Detalii Tableta Asus ZenPad Z380KNL, Procesor Quad-Core 1.2GHz, IPS Capacitive touchscreen 8inch, 2GB RAM, 16GB Flash, 5MP, 4G, Wi-Fi, Android , Dark Grey , din categoria tableta, asus

ASUS ZenPad 8.0 Lux pe gustul tau Design inspirat de lumea modei Design-ul ASUS ZenPad 8.0 beneficiaza de numeroase influente moderne si un aspect simplu, curat, deosebit de elegant si atragator..

Aceste elemente sunt inspirate de filozofia noastra de design Zen, mai precis aceea de a echilibra frumusetea si puterea..

Mai mare, dar in acelasi timp mai mic ASUS ZenPad 8.0 este o tableta cu diagonala de 8 inchi si un raport ecran – carcasa remarcabil, de 76.5%..

Pe mytools.ro incercam sa va oferim informatiile de care aveti nevoie despre
tableta, asus.

- o reusita inginereasca incredibila ce a fost posibila prin reducerea la minimum a grosimii carcasei..

Tableta de calitate HDTV cu experienta de vizionare realista ASUS VisualMaster este o suita de tehnologii exclusive pentru imbunatatirea calitatii imaginilor, ce combina elemente hardware si software pentru a optimiza fiecare caracteristica a afisajului – inclusiv contrastul, claritatea si luminozitate – rezultand intr-o experienta de vizualizare incredibil de realista..

Contrast inteligent Sistemul de imbunatatire inteligenta a contrastului analizeaza si optimizeaza fiecare pixel dintr-o imagine inainte de a o reproduce, randand mai multe detalii in zonele foarte luminate sau foarte intunecate pentru a pune in evidenta adevarata frumusete a fotografiilor tale..

.